RETURPOLICY

Om skulpturen inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta [email protected] inom 14 dagar från att du mottagit skulpturen och informera om att du önskar lämna tillbaka den. Skulpturen måste vara i samma skick som när du mottagit ordern för att kunna returnera den. Alla returer måste godkännas innan retur.

Retur
I den beställda orden finns en retursedel. Skicka tillbaka skulpturen i original-förpackningen på följande adress efter du blivit bekräftad. Kunden är ansvarig för eventuella skador som kan uppstå under transporten. Återbetalning sker om returen är i 100% skick efter retur. Vänligen paketera skulpturen väl. Ordrar som skickas tillbaka utan godkännande kommer inte att återbetalas.


Malou Larsson
Bosgårdsvägen 7
51131 ÖRBY


Återbetalning
Målet är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den mottagits. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats.

Fraktskador
Om skulpturen har skadats under transport kontakta [email protected] med en bild på skadan. I den beställda orden finns en Retursedel, skicka tillbaka ordern i original-förpackningen efter du blivit bekräftad. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats. Ordrar som skickas tillbaka utan godkännande kommer inte att återbetalas.